L’objectiu del SHOWROOM de mobles i complements de decoració de Joreva estudi és poder compartir l’experencia de vestir un ambient amb mobles i complements de disseny, exclusivitat i de primeres marques.

Posem a la teva disposició 1200 m2 d’exposició i una dilatada experiència i professionalitat per part de tot l’equip. Més de 40 anys ens acompanyen i esperem poder compartir tot el que sabem per ajudar-vos a cumplir els vostres somnis.

Tot l’equip de professionals que forma Joreva té com objectiu ajudar a crear a cada client l’espai i ambient ideal segons les seves necessitats. Si vens a visitar el nostre SHOWROOM de mobles podràs descobrir les últimes novetats en interiorisme sempre amb primeres marques i firmes de disseny.Treballem  amb primeres firmes nacionals i internacionals oferint mobles, complements i cuines de disseny, avantguarda, contemporanis, i clàssics. Entre d’altres, algunes de les nostres marques són:

marcas de muebles de diseño

Si vols més informació sobre el servei d’interiorisme o projectes de reforma et pots posar en contacte AQUÍ o ens pots venir a veure al nostre showroom de La Garriga