Oferim múltiples solucions per satisfer les exigències i necessitats per a professionals com arquitectes, interioristes, decoradors, professionals de la reforma de vivendes o locals comercials. Aportem originalitat en els dissenys, alta qualitat de materials i una excel-lència en els acabats.

Més de 30 anys d’experiència avalen un servei personalitzat del més alt nivell tècnic. Acompanyat per una capacitat logística, de transport i muntatge de la màxima eficiència. Per tant, podem oferir un servei integral si el client ho desitja o bé intervenir en una àrea determinada del projecte.

D’altra banda, aquesta llarga trajectòria dóna garantia de la vocació de JOREVA de col-laborar estretament amb els professionals. Ens agrada sentir-nos part de l’equip. El nostre equip tècnic acompanyarà cada pas del vostre projecte: expliqueu-nos què necessiteu i ens implicarem al vostre costat en trobar solucions.

Els equips propis de JOREVA, de la màxima professionalitat, s’encarregaran de subministrar tot tipus de productes per a l’equipament total o parcial de projectes d’interiorisme per al client professional.

Som distribuïdors oficials de més de 500 firmes internacionals de disseny. Acostem al client professional per poder treballar amb comoditat i escollir amb total llibertat d’entre un catàleg amplíssim. Aportem experiència, coneixement tècnic, creativitat, recerca, mostres,… Tots aquests recursos ens permeten assessorar al client en la tria d’opcions per tal d’augmentar el seu èxit comercial així com el valor dels seus projectes. Ajudem a prescriure el producte més adequat tenint sempre present la relació qualitat-preu i el posterior manteniment.


Si vols més informació sobre el servei d’interiorisme o projectes de reforma et pots posar en contacte AQUÍ o ens pots venir a veure al nostre showroom de La Garriga.