Vivenda unifamiliar al Vallès Occidental

Projecte integral d’interiorisme a tota la vivenda

Interiorisme de casa moderna de línies rectes, cúbiques i pures amb grans obertures de finestrals que proporcionen gran quantitat de llum natural. Moblament de les habitacions i saló-menjador amb mobiliari i il·luminació de primeres marques italianes, sempre buscant tons i línies adequades a cada espai. Intervenció en el disseny de l’espai exterior, cobert i descobert, creant varis ambients amb encant, tots ells combinats amb mobiliari de Gandia Blasco i Vondom per una zona més informal (piscina).

Porxo menjador i estar amb 2 chaise longues que donen joc a aquest espai permetent diferents distribucions (col·lecció Flat i Jian). Zona piscina amb gandules, para-sols Ensombra i ambient Vondom. Zona barbacoa amb barra i barbacoa mòbil per fer d’aquest jardí un espai dinàmic, acollidor i per viure.


Casa a Begur, Costa Brava

Projecte integral de vestidor i sala de lectura

Seguint la voluntat de tenir un espai al màxim de blanc, i el desig del propietari d’aprofitar la llum natural. S’han instal·lat unes cortines tipus screen, per tal de difuminar, i controlar l’entrada de la llum.

El sofà, la taula de centre i part de la llibreria segueixen la pauta del color blanc, i incorporem una part important de la llibreria amb la calidesa de la fusta de Noguera, i una catifa de patchwork amb pell natural. Vestidor totalment obert, que ens dona la comoditat de tenir-ho tot a la vista i a l’abast.


CASA A SANT JUST

Vivenda unifamiliar a Sant Just Desvern

Projecte integral d’interiorisme a tota la vivenda

Reforma integral de casa unifamiliar adossada de nova construcció de línies rectes i  modernes amb façana ventilada.

Intervenció tant en els espais interiors com exteriors amb la realització des de l’inici.  Projecte de distribució, il.luminació i moblament escollint peça a peça per cada espai i necessitat.

Utilització de materials actuals i tècnics com parquets, microciment, vidre….per donar un aire modern però amb personalitat amb una bona combinació d’estils.

Moblament a mida de cuina amb una gran illa central com a base del projecte, saló menjador, habitacions i soterrani on hem realitzat un mini loft multifuncional. Hem fet una combinació de moble a mida dissenyat pel nostre equip i peces de dissenyadors i marques nacionals e internacionals punteres i reconegudes.

L’espai exterior des de l’inici ha tingut un pes important i ha estat interpretat com un espai d’estar i gaudir. Moblat amb marques de primer nivell.


CASA COSTA MARESME

Casa a Llavaneres, costa del Maresme

Projecte integral d’interiorisme a tota la vivenda

Disseny de les diferents plantes de la casa emplaçada en un terreny amb desnivell i de formes geomètriques totalment asimètriques amb molts plans tant horitzontal com verticals.

Intervenció en la primera planta en terreny amb accés directe a la piscina s’hi ha instal·lat una cuina d’estiu juntament amb una taula i sofàs relax i taules de resines auxiliars en un espai polivalent, sala de cine, bodega… En la planta principal hem realitzat el disseny del saló-menjador, creant diferents espais de lectura, amb vistes al llac interior, mirador cap a mar en un cub de vidre a doble alçada.

En el menjador s’ha optat per materials més freds com la laca, la pedra i la pell combinant-los amb les bigues de fusta del sostre i la zona de menjador amb fusta de noguera americana acabat totalment natural. Intervenció en el disseny de les 5 habitacions diferents, de convidats, matrimonis, juvenils i suite amb vestidor.

CASA COSTA MARESME