A Joreva estudi elaborem reformes integrals d’interiorisme buscant solucions flexibles i innovadores. Aportem en cada un d’ells solucions decoratives i arquitectòniques per crear l’ambient ideal.

Dissenyem l’espai a la teva a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals per projectes intergrals de tot tipus de vivendes i locals comercials.

Els nostres interioristes et faran un projecte amb plànols de distribució, renders i imatges d’inspiració, perquè junts pogueu planejar una reforma a mida i pogueu escollir plegats els materials i acabats de cada fase.

T’acompanyarem des de l’inici del projecte fins al final de la reforma cuidant fins el més mínim detall: la distribució dels espais, la il-luminació, els colors, el mobiliari, la decoració, les formes…

COM TREBALLEM EN LES REFOMRES INTEGRALS?

 1. Acompanyament en el showroom de mobles i complements
  Tot comença amb un ratet en exlusiva amb un dels nostres dissenyadors passejant pel showroom de JOREVA. Aquest és l’espai on podràs compartir les teves idees, desitjos i necessitats. El nostre dissenyador et presentarà les nostres col·leccions de mobles i complements de decoració. T’explicarà com funciona el nostre servei de disseny i interiorisme personalitzat i et donarà resposta a les primeres preguntes que de ben segur et vindran al cap.
 2. Visita de disseny a casa teva
  Si estàs decidit a tirar endavant, llavors nosaltres vindrem a casa teva per tenir una sessió de disseny en profunditat in situ. Junts, repassarem paletes de colors, mostres, teixits i plànols, i prendrem mides. De manera que quan en sortim tindrem una clara fotografia de com tu vols que es transformi aquest espai.
 3. Presentació del disseny
  Quan els teus dissenys estiguin preparats, unes dues setmanes més tard, et convidarem de nou al nostre showroom per presentar-te el nou espai i fer els canvis finals. Des d’aquí, tindràs a disposició un moodboard amb mostres de material, pressupost exacte així com un esbós a escala per tal que t’ajudi a veure com el projecte va agafant forma i puguis veure com quedarà finalment l’espai.
  Si et sembla tot bé, ja es pot configurar la comanda i posar la roda en marxa. Si prefereixes emportar-te el moodboard a casa per poder madurar una mica més la decisió, ets lliure de fer-ho i de tornar quan estiguis a punt.
 4. El gran dia
  L’equip de JOREVA està de camí per posar-se a treballar i acabar el projecte quan abans. Treballem el més ràpid possible, evitant qualsevol imprevist, deixan’t tot enllestit. Per tant, un cop entris a casa teva l’únic que hauràs de fer es GAUDIR del nous espai ( o espais). Un projecte integral de 0 a 100.

Si vols més informació sobre el servei d’interiorisme o projectes de reforma et pots posar en contacte AQUÍ o ens pots venir a veure al nostre showroom de La Garriga.