El nostre servei interiorisme és una manera fàcil, menys agobiant, de portar el disseny interior a casa teva. A més, tindràs a l’abast una gama amplíssima d’elements d’on triar, des de peces atemporals fins a atractius ambients contemporanis. T’ajudarem a trobar el moble i complement més adequat per a cada espai.

Un dels nostres interioristes serà al teu costat per fer de casa teva la millor versió posible, sense que aquest assessorament suposi un cost descoratjador. Estudiarem la llum, els colors, l’espai … per crear l’ambient perfecte. Podem elaborar qualsevol projecte d’interiorisme des de 0 fins l’entrega, muntatge i revisió final.

Si estàs pensant en redecorar un espai, crear un projecte nou per a casa teva, decorar un nou espai -tant si es tracta d’una sola habitació, dues o deu- disposem de totes les eines que necessites.


Si vols més informació sobre el servei d’interiorisme o projectes de reforma et pots posar en contacte AQUÍ o ens pots venir a veure al nostre showroom de La Garriga.